Tel: +387 61 406 998 | +387 61 598 407 | Kontakt viber porukomEGR Off / Flap / Swirl / DTC Off

Usluge gasenja gore navedenog

Usluga softverskog gasenja ventila, klapni, gresaka - trajno

Vremenom se na autima zaprlja EGR ventili, od nacina voznje - citaj Tusenje vozila, lagana stedljiva voznja u niskim obrtajima gdje ljudi misle da tako cuvaju vozilo, a u stvari samo naprave kontra od toga. Zamjena tj postavljanje novog EGR ventila moze biti skupa, zavisno od vozila, tako da se bolje isplati zavrsiti softverski njegovo gasenje.

Swirl klapne, klapna na usisu se isto mogu rjesavati softverski na nekim autima, sto se tice DTC Off usluge, to je trajno gasenje odredjenih gresaka pa se vise ne javljaju na dijagnostici.

Cijene gasenja EGR se krecu od 80-300 KM, zavisno od vozila na kojem se gasi, TVA Flap (klapna usisa) i Swirl klapne od 80-200, DTC off od 50 KM i vise zavisno od broja gresaka i tipa elektronike na kojoj se radi.


Samo zadovoljna mušterija na kraju placa remap ! Ako auto iz nekog auta ne bude išlo kako treba, objasnice vam se problem koji morate riješit, placate samo cijenu uradene dijagnostike u vožnji !!!

Kontakt za sve saradnike imate na stranici Kontakti

Za najnovije informacije, objavljivanje radova i tekstove, pratite našu facebook stranicu R-Tuning BiH 

Korisne info

  • Da EGR ne treba nebi to fabrika stavila ?

    EGR ili AGR ventil služi za eko-norme tj ubacuje vec preradeni zrak jos jednom nazad u usisnu granu. Zašto ga gasimo ?

    Cijeli tekst »

  • Zašto pregledamo auto u vožnji na cesti u realnim uslovima ?

    Dijagnostika u vožnji je jedini nacin da se utvrdi ponašanje vozila i komponenti motora u realnim uslovima vožnje, npr uz brdo itd.

    Cijeli tekst »